Conversatieworkshop Duits: Deutsch am Nachmittag

Leer zakelijk converseren in het Duits
conversatieworkshop Duits

Je hebt Duits geleerd en aardig wat taalvaardigheid verworven. Maar als je met een klant of zakenrelaties wilt converseren in het Duits, dan lukt dat toch niet. Klinkt dat bekend? De spreekwoordelijke spreekdrempel kun je echter overwinnen. Hoe? Door te praten, te praten en nog meer te praten. miQipo's conversatieworkshops geven je de gelegenheid heel veel  te praten, zoveel dat je al gauw spontaan een gesprek in het Duits durft beginnen. Of je verbaast je klant door hem vlotjes in het vlot Duits te ontvangen in je bedrijf. Echt waar, het kan!

  • Geen taalles, maar praten
    Onze taalworkshops zijn een conversatietraining. Je krijgt dus geen les, maar wel heel veel gelegenheid om te praten. We leren niet basis Duits, we leren converseren in het Duits. Een basiskennis van de vreemde taal is vanzelfsprekend wel vereist.
  • Interessante gesprekken met collega's zakenmensen
    Samen met deelnemers uit andere bedrijven of met je collega's discussieer je over de actualiteit, economische thema's, het milieu enz. De groep mag de thema's zelf invullen. Onze docent modereert de discussie of reikt onderwerpen aan om te bespreken.
  • Een online workshop op woensdagnamiddag past handig in je agenda
    Onze conversatieworkshops vinden steeds online plaats op woensdag van 15.30 tot 16.30 uur in de namiddag. Zo kun je je conversatietraining gemakkelijk in je agenda inpassen. Je hoeft je niet te verplaatsen en nadien zit je werkdag erop.
  • 1 sessie per maand | abonnement voor 10 maanden (niet in juli en augustus)

 

Leer vlot converseren in het Duits met buitenlandse klanten en zakenpartners

schrijf je in voor een conversatieworkshop Duits