Miqipo organiseert taalcursussen in tal van talen

Basistalen

Het Frans, Duits, Engels en Spaans zijn de basistalen van Miqipo. Deze vier talen bieden wij aan als individuele cursus en groepscursus op maat. Daarnaast kun je ze ook volgen als open cursus.

Frans

Duits

Engels

Spaans

Talen op aanvraag

Op aanvraag organiseert Miqipo ook taalcursussen in het Italiaans, Russisch, Chinees en Japans. Er is veel minder vraag om deze talen te leren, maar de expertise van onze docenten in deze talen is er niet minder groot om. Heb je een Italiaans, Russisch, Chinees of Japans project en wil je de taal leren? Neem even contact op en wij zorgen voor een taalcursus op jouw maat.

Italiaans

Russisch

Chinees

Japans

Nederlands als tweede taal (NT2)

Er zijn zeer veel scholen voor volwassenenonderwijs, instellingen en organisaties die cursussen Nederlands als tweede taal aanbieden. Vaak gaat het ook om integratieprojecten met steun van de overheid.
Miqipo richt zich in eerste instantie op bedrijven en organisaties. Vandaar dat wij menen dat wij op het vlak van cursussen Nederlands enkel een meerwaarde kunnen bieden voor medewerkers en managers van bedrijven en organisaties. Miqipo biedt hun het voordeel heel individueel en op maat cursussen te kunnen volgen. Bovendien kunnen buitenlandse medewerkers die geen Nederlands spreken bij ons de taal zeer snel en in functie van hun werk aanleren. Een taalcursus Nederlands van Miqipo is zeer geschikt voor expats en hun gezinnen.

Vlaams

Nederlands

Andere talen

Doe je zaken met bijvoorbeeld Portugal of Griekenland en verwacht je klant dat jijzelf of jouw medewerkers Portugees of Grieks met hen spreken? Ook dan laat Miqipo je niet in de steek. Wij doen het maximum om voor jou een gepaste cursus in om het even welke taal te organiseren. Heb je een specifieke vraag in verband met een taalcursus in een minder courante taal? Aarzel niet om ons te contacteren. We zoeken graag samen met jou de beste oplossing voor jouw taalcursus.