Cursus Spaans volgen - Een goed idee!

Volg een cursus Spaans om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zaken doen dankzij een cursus Spaans

Een cursus Spaans volgen is een goed idee. Spanje heeft een diepe economische crisis doorworsteld, maar is zich steeds meer aan het herstellen. Spanje is een van de grotere markten in Europa en de economie is er weer aan het groeien. Daarmee is Spanje een markt die vele Belgische bedrijven interessant vinden en niet zomaar links kunnen laten liggen. Van oudsher is de kennis van vreemde talen van de Spanjaarden eerder klein en gebrekkig. Een goede kennis van het Spaans is dus voor bedrijven die er zaken willen doen zeker een grote troef, misschien zelfs een noodzaak. Een cursus Spaans volgen maakt het je mogelijk beter communiceren en dus ook beter zaken te doen met Spaanse zakenpartners. Spaans is uiteraard niet alleen de voertaal in Spanje, maar ook in tal van landen in Zuid-Amerika is het Spaans de officiële nationale taal. De reden daarvoor is niet ver te zoeken. Iedereen is wellicht wel bekend met de koloniale bedrijvigheid van de Spanjaarden in de voorbije eeuwen. Ook als je ver exporteert en zaken doet met Zuid-Amerika, is het dus nuttig Spaans te leren en een cursus Spaans te volgen.

Modulaire cursusopbouw

Een cursus Spaans van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Spaans leren zonder enige voorkennis. Als je echter al Spaanse les gevolgd hebt en al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau. Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je cursus te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker.

Types taalcursussen om Spaans te leren

Open cursussen

Een cursus Spaans kun je bij miQipo volgen als open cursus. Je leert dan Spaans samen met medecursisten uit andere bedrijven en organisaties met eenzelfde taalvaardigheid als jij in onze lokalen in Zonhoven of op een centrale, vlot bereikbare plaats in België.

In-company cursussen

Een andere optie voor je Spaanse cursus is een in-company cursus. In dat geval volg je je cursus Spaans samen met collega’s uit jouw bedrijf of organisatie in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de cursus Spaans te geven.

Privéles Spaans met 1-op-1 coaching

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Spaanse les volgen samen met je collega’s of in een open cursus moeilijk is, dan kun je ook opteren voor een cursus met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Spaans in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

Cursus conversatie

Heb je Spaans gevolgd , maar heb je je spreekdrempel nog niet overwonnen? Of wil je gewoon je kennis van het Spaans onderhouden? In dat geval kun je bij miQipo een conversatiecursus Spaans volgen.  Je krijgt in zo’n cursus conversatie Spaans volop de gelegenheid om je Spaans te oefenen!

Een cursus Spaans volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Spaans kunt leren. Een cursus Spaans vergroot zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Spanje cursus Spaans

Vragen over onze taalcursussen?