Conversatieworkshop Spaans: Español por la mañana

Leer zakelijk converseren in het Spaans
conversatieworkshop Spaans

Je hebt Spaans geleerd en aardig wat taalvaardigheid verworven. Maar als je met een klant of zakenrelaties wilt converseren in het Spaans, dan lukt dat toch niet. Klinkt dat bekend? De spreekwoordelijke spreekdrempel kun je echter overwinnen. Hoe? Door te praten, te praten en nog meer te praten. miQipo's conversatieworkshops geven je de gelegenheid heel veel  te praten, zoveel dat je al gauw spontaan een gesprek in het Spaans durft beginnen. Of je verbaast je klant door hem vlotjes in het vlot Spaans te ontvangen in je bedrijf. Echt waar, het kan!

  • Geen taalles, maar praten
    Onze taalworkshops zijn een conversatietraining. Je krijgt dus geen les, maar wel heel veel gelegenheid om te praten. We leren niet basis Spaans, we leren converseren in het Spaans. Een basiskennis van de vreemde taal is vanzelfsprekend wel vereist.
  • Interessante gesprekken met collega's zakenmensen
    Samen met deelnemers uit andere bedrijven of met je collega's discussieer je over de actualiteit, economische thema's, het milieu enz. De groep mag de thema's zelf invullen. Onze docent modereert de discussie of reikt onderwerpen aan om te bespreken.
  • Een online workshop op vrijdag in de ochtend past handig in je agenda
    Onze conversatieworkshops vinden steeds online plaats op vrijdag van 8.30 tot 09.30 uur in de ochtend. Zo kun je je conversatietraining gemakkelijk in je agenda inpassen. Je hoeft je niet te verplaatsen en nadien heb je nog bijna de hele werkdag voor je liggen.
  • 1 sessie per maand | abonnement voor 10 maanden (niet in juli en augustus)

Leer vlot converseren in het Spaans met buitenlandse klanten en zakenpartners

schrijf je in voor een conversatieworkshop Spaans