Taalcursus Frans volgen - Een goed idee!

Volg een taalcursus Frans om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zaken doen dankzij een taalcursus Frans

Een taalcursus Frans volgen is een goed idee. Frans is nog steeds een wereldtaal, die in de zakenwereld nog heel veel gesproken wordt. Een taalcursus Frans volgen maakt het je mogelijk beter te communiceren en dus ook beter zaken te doen met Franstalige zakenpartners.

Frans is uiteraard de voertaal in Frankrijk en delen van Canada, maar ook in Azië wordt het Frans veel gesproken. De Franse kolonisatie in de vorige eeuw van bijvoorbeeld de opkomende economie Vietnam is daar een van de redenen voor. Ook grote delen van Afrika zijn nog steeds Franstalig als gevolg van onder meer de Belgische bezetting van het toenmalige Congo.

Modulaire opbouw cursus Frans

Een taalcursus Frans van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Frans leren zonder enige voorkennis. Als je echter al een opleiding Frans gevolgd hebt en al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau.

Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je taalcursus te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker.

Onze Franse taalcursussen:

 

Open taalcursus

Een taalcursus Frans kun je bij miQipo volgen als open cursus. Je leert dan Frans samen met medecursisten uit andere bedrijven en organisaties met eenzelfde taalvaardigheid als jij in onze lokalen in Zonhoven of op een centrale, vlot bereikbare plaats in België.

 


 

In-company cursussen

Een andere optie voor je cursus is een in-company cursus. In dat geval volg je je taalcursus Frans individueel of samen met je collega’s in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de Franse les te geven.

 


 

Privéles Frans met 1-op-1 coaching

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Franse les volgen samen met je collega’s of in een open cursus moeilijk is, dan kun je ook opteren voor een taalcursus Frans met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Frans in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

 


 

Conversatieworkshop: converseren in het Frans

Heb je Frans gevolgd , maar heb je je spreekdrempel nog niet overwonnen? Of wil je gewoon je kennis van het Frans onderhouden? In dat geval kun je bij miQipo een conversatieworkshop Frans volgen. Je krijgt in zo’n conversatieworkshop Frans volop de gelegenheid om je Frans te oefenen!

 

Een taalcursus Frans volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Frans kunt leren. Het vergroot ook zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Eiffeltoren cursus Frans

Vragen over onze taalcursussen?