Taalcursus Engels volgen - Een goed idee!

Volg een taalcursus Engels om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zaken doen dankzij een taalcursus Engels

Iedereen spreekt tegenwoordig Engels. Of zo lijkt het toch. Vaak is het voor velen niet zo evident goed en correct Engels te spreken en te schrijven in een professionele context. De definitie “Vlengels” komt meer dan eens om de hoek kijken.
Een taalcursus Engels volgen is een dus goed idee. Engels is de wereldtaal bij uitstek, waarnaar in de zakenwereld zeer vaak teruggegrepen wordt. Een taalcursus Engels van miQipo volgen maakt het je mogelijk correcter en vlotter te communiceren in het Engels en dus ook beter zaken te doen met Engelstalige zakenpartners.
Engels is uiteraard de voertaal in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Australië en Nieuw-Zeeland en delen van Canada, maar ook op de andere continenten wordt het Engels veel gesproken. Het voormalige Engelse koloniale imperium en de alomvattende activiteiten en heerschappij ter zee van de Engelse marine zijn daarvoor natuurlijk de voor de hand liggende verklaring. Ook de contacten met China, een van de grootste economieën ter wereld, en opkomende economieën zoals India verlopen vaak in het Engels.

Modulaire cursusopbouw

Een taalcursus Engels van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Engels leren zonder enige voorkennis. Als je echter al een opleiding Engels gevolgd hebt of al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau. Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je taalcursus Engels te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker. We leren je uiteraard Engels spreken en begrijpen, maar ook correct schrijven en lezen.

Types taalcursussen om Engels te leren

Open taalcursus

Een taalcursus Engels kun je bij miQipo volgen als open cursus. Je leert dan Engels samen met medecursisten uit andere bedrijven en organisaties met eenzelfde taalvaardigheid als jij in onze lokalen in Zonhoven of op een centrale, vlot bereikbare plaats in België.

In-company cursussen

Een andere optie voor je taalcursus Engels is een in-company cursus. In dat geval volg je je cursus samen met collega’s uit jouw bedrijf of organisatie in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de Engelse les te geven.

Privéles Engels met 1-op-1 coaching

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Engelse les volgen samen met je collega’s of in een open cursus moeilijk is, dan kun je ook opteren voor een taalcursus Engels met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Engels in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

Cursus converseren

Heb je Engels gevolgd , maar heb je je spreekdrempel nog niet overwonnen? Of wil je gewoon je kennis van het Engels onderhouden? In dat geval kun je bij miQiop een conversatieworkshop Engels volgen.  Je krijgt in zo’n conversatieworkshop Engels volop de gelegenheid om je Engels te oefenen!

Een taalcursus Engels volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Engels kunt leren. Een taalcursus Engels vergroot zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Londen Big Ben cursus Engels

Vragen over onze taalcursussen?