Een taalcursus Italiaans volgen - Een goed idee!

Volg een taalcursus Italiaans om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zakendoen dankzij een taalcursus Italiaans

Een taalcursus Italiaans volgen is een goed idee. Italië is een van de grote landen in de Europese Unie. Het belang van Italië gaat al eeuwen terug, naar de klassieke oudheid. Het was het hart van het Romeinse Rijk en een van de grootste handelsgrootmachten ter wereld. Ook vandaag wordt er veel gehandeld vanuit en met Italië. Het land is een belangrijke producent van machines en robotica. Daarnaast worden er ook enorm veel landbouwproducten, zoals tomaten en allerhande fruit verbouwd. En natuurlijk is het land van i cugini wereldwijd vermaard om zijn vele soorten wijn en pasta.

Daarom kan het voor je bedrijf interessant zijn om een taalcursus Italiaans te volgen. Zo kun je zakenrelaties met Italiaanse partners opbouwen en verstevigen. Het helpt als je je Italiaanse klanten professioneel kunt aanspreken in hun moedertaal.

Modulaire opbouw cursus Italiaans

Een taalcursus Italiaans van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Italiaans leren zonder enige voorkennis. Als je echter al een opleiding Italiaans gevolgd hebt en al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau. Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je taalcursus te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker.

Types taalcursussen om Italiaans te leren

In-company cursussen

Je kunt je cursus Italiaans volgen als een in-company cursus. In dat geval volg je je taalcursus Italiaans samen met collega’s uit jouw bedrijf of organisatie in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de Italiaanse les te geven.

Privéles Italiaans met 1-op-1 coaching

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Franse les volgen samen met je collega’s of in een open cursus moeilijk is, dan kun je ook opteren voor een taalcursus Italiaans met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Italiaans in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

Conversatieworkshop: converseren in het Italiaans

Heb je Italiaans gevolgd , maar heb je je spreekdrempel nog niet overwonnen? Of wil je gewoon je kennis van het Italiaans onderhouden? In dat geval kun je bij miQipo een conversatieworkshop Italiaansvolgen. Je krijgt in zo’n conversatieworkshop Italiaans volop de gelegenheid om je Italiaans te oefenen!

Een taalcursus Italiaans volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Italiaans kunt leren. Het vergroot ook zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Toren van Pisa Taalcursus Italiaans

Vragen over onze taalcursussen?