Een taalcursus Chinees volgen - Een goed idee!

Volg een cursus Chinees om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zaken doen dankzij een cursus Chinees

Een taalcursus Chinees volgen is een goed idee. China is het land met de op één na grootste economie ter wereld. Het land is wereldwijd onafgebroken de grootste exporteur van goederen sinds 2009 en is nog steeds groeiende.

De kans is dus reëel dat jouw bedrijf al partners in China heeft, of er zal hebben in de toekomst. De grote drempel voor samenwerkingen met Chinese bedrijven is de taal. Als je het Chinees goed beheerst, heb je een enorme stap voor op andere westerse bedrijven. Daarom is een taalcursus Chinees volgen zeker het overwegen waard.

Modulaire cursusopbouw

Een cursus Chinees van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Chinees leren zonder enige voorkennis. Als je echter al Chinese les gevolgd hebt en al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau. Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je cursus te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker.

Types cursussen om Chinees te leren

In-company cursussen

Je kunt je Chinese cursus volgen als een in-company cursus. In dat geval volg je je taalcursus Chinees samen met collega’s uit jouw bedrijf of organisatie in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de cursus Chinees te geven.

Privéles met 1-op-1 coaching

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Chinese les wilt, dan kun je ook opteren voor een cursus met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Chinees in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

Een taalcursus Chinees volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Frans kunt leren. Het vergroot ook zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Chinese wall taalcursus Chinees

Vragen over onze taalcursussen?