Fijn dat je gaat deelnemen aan een conversatieworkshop van miQipo. Welkom!

 

  • Vul het inschrijvingsformulier hieronder in om je in te schrijven voor de conversatieworkshop van je keuze. Je kunt je alleen inschrijven via je bedrijf of organisatie.
  • Nadat je het inschrijvingsformulier hebt verstuurd, ontvang je van ons binnen de 24 uur (behalve in het weekend) per e-mail een bevestiging van je inschrijving.
  • Bij je inschrijving via de website hoef je nog niets te betalen. We sturen jou enkele dagen voor het begin van de workshop per e-mail een factuur toe.
  • Mocht jouw gekozen conversatieworkshop onverhoopt niet kunnen plaatsvinden, omdat er te weinig inschrijvingen zouden zijn, dan laten we je dat ten laatste vijf dagen voor de aanvang van de workshop weten. Je mag je inschrijving dan verschuiven naar een een volgende maand of kosteloos annuleren.
  • Indien je wilt gebruiken maken van de subsibies van de Vlaamse KMO-portefeuille: Miqipo's registratienummer is DV.O229172 (Así-Es bvba).
  • Als je vragen hebt of hulp wilt krijgen bij je inschrijving, dan kun je ons contacteren via de chatbox rechtsonder in dit scherm of op info@miqipo.com.

 

Inschrijvingsformulier


Opgelet! Je kunt pas deelnemen aan een conversatieworkshop vanaf de maand volgend op je inschrijving. Als je dus in februari zou inschrijven, dan kun je vanaf maart aan de workshop deelnemen.
Meer informatie over de kennisniveaus van het Europees Referentiekader voor Talen vind je hier.

Wij verwerken jouw gegevens met respect voor jouw privacy en de geldende wetgeving. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te raadplegen. Conform de Europese en Belgische wetgeving heb je recht op de herroeping van je inschrijving binnen de 14 kalenderdagen na je inschrijving. Wij verwerken jouw gegevens met respect voor jouw privacy en de geldende wetgeving. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.