Een taalcursus Japans volgen - Een goed idee!

Volg een cursus Japans om beter te communiceren met je zakenpartners en professioneel te groeien

Beter communiceren en beter zaken doen dankzij een cursus Japans

Een taalcursus Japans volgen is een goed idee. Japan is een land met een bloeiende economie. Auto's, technologische producten en robotica worden massaal naar Europa getransporteerd.  Het is op dit moment zelfs het land met de vierde grootste export economie ter wereld.

Er liggen dus veel kansen en mogelijkheden om zaken te doen met Japanse bedrijven. De grote moeilijkheid hierbij is echter de taal. Bij het zien van oosterse tekens denken veel mensen 'mou oshimai da', het is hopeloos. Toch kan een taalcursus Japans je de nodige taalkennis bijbrengen om succesvol zaken te doen met Japanse klanten en zakenpartners.

Modulaire cursusopbouw

Een cursus Japans van miQipo wordt modulair opgebouwd. Je kunt bij ons Japans leren zonder enige voorkennis. Als je echter al Japans les gevolgd hebt en al wat voorkennis opgebouwd hebt, dan kun je instappen in het modulaire systeem op je eigen niveau. Om jouw kennisniveau voor de aanvang van je cursus te bepalen, maakt miQipo gebruik van Europees Referentiekader voor Talen. Dat kent zes verschillende niveaus, gaande van absolute beginner tot moedertaalspreker.

Types taalcursussen om Japans te leren

In-company cursussen

Je kunt je Japanse cursus volgen als een in-company cursus. In dat geval volg je je taalcursus Japans samen met collega’s uit jouw bedrijf of organisatie in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen dan naar jullie toe om jullie de cursus Japans te geven.

1-op-1 coaching / privéles

Als je een erg drukke of wisselende agenda hebt en Japanse les wilt, dan kun je ook opteren voor een cursus met 1-op-1 coaching. In deze privélessen volg je Japans in je eigen tempo en kun je de agenda afstemmen met je docent.

Een taalcursus Japans volgen is altijd een goed idee en miQipo zorgt ervoor dat jij op een aangename en efficiënte manier Japans kunt leren. Het vergroot ook zeker jouw professionele opportuniteiten. Maak er dus gebruik van!

Chinese wall taalcursus Chinees

Vragen over onze taalcursussen?