Taalcursussen op elk niveau

Een taal leren op elk niveau, van beginner tot gevorderde

Wil je een taalcursus volgen om je professionele carrière een boost te geven? Dan ben je bij miQipo aan het juiste adres. Bij ons kun je zakelijke taalcursussen voor bedrijven en organisaties volgen. Je kunt instappen op je eigen niveau van kennis en taalbeheersing. miQipo biedt je taalcursussen op verschillende niveaus.

Heb je nog helemaal geen voorkennis? Dan behoor je tot de categorie beginners. Je kunt de modules van ERK Breakthrough A1 volgen. Als je deze hebt afgerond, kun je verder gaan als nieuweling en later ook als gevorderde.

Als nieuweling ken je de basis van de taal in kwestie. Je kunt de modules ERK Waystage A2 volgen om simpele teksten te leren schrijven en lezen en om zelf aan een conversatie te kunnen deelnemen.

Heb je al aardig wat taalles gevolgd en het niveau Waystage A2 van het ERK bereikt? Dan ben je al een gevorderde taalgebruiker. Je kunt al aardig wat lezen, schrijven en spreken in de gekozen taal. In de modules ERK Treshold B1 en Vantage B2 leer je complexere boodschappen geven en begrijpen. Je leert goede, gestructureerde teksten schrijven binnen je vakgebied. Daarnaast kun je ook met volle vertrouwen deelnemen aan conversaties in de vreemde taal.

Vind een taalcursus op jouw taalniveau

De miQipo docent geeft jou en je collega's een taalcursus Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal in jouw bedrijf.
Meer informatie
Samen met je medecursisten volg je een zakelijke taalcursus Frans, Duits, Engels of Spaans in Zonhoven
Meer informatie
Overwin je spreekdrempel en leer vlot converseren door veel te spreken met je medecursisten in het Frans, Duits, Spaans of Italiaans.
Meer informatie
Je leert Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal op aanvraag via 1-op-1 coaching tijdens privélessen.
Meer informatie
Leer het jargon uit jouw vakgebied in het Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal op aanvraag.
Meer informatie
Nog vragen over de verschillende niveaus? Niet zeker van jouw niveau? Neem dan zeker contact met ons op.
Contacteer ons