Taalcursus voor gevorderden

Een taalcursus volgen met voorkennis

Een taal leren met voorkennis

Wil je een taalcursus volgen om je professionele carrière een boost te geven? En heb je reeds een taalcursus gevolgd? Dan kun je een taalcursus voor gevorderden van miQipo volgen.

De taalcursussen van miQipo zijn modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat cursisten een aantal modules volgen naargelang van hun taalniveau. Als gevorderde begin je in het niveau Treshold B1, en daarna ga je verder op het niveau Vantage B2 van het ERK. Je kunt de modules Gevorderden B1.1 tot B1.3 en Gevorderden B2.1 tot B2.3 volgen. Tijdens zo'n taalcursus voor Gevorderden B1.1 tot B1.3 leer je de taal begrijpen en onvoorbereid deel te nemen aan een gesprek. Tegelijk leer je eenvoudige, samenhangende teksten schrijven en teksten met frequente taal lezen en begrijpen.

Wanneer je Treshold B1 afrondt, kun je je kennis verder uitbouwen in Vantage B2, het tweede deel van het niveau voor gevorderden. Hierin leer je complexere teksten en gesprekken te begrijpen en duidelijke beschrijvingen te geven over zaken binnen je interessegebied. Daarnaast leer je spontaan en vlot deelnemen aan een gesprek en duidelijke, gedetailleerde teksten schrijven.

Vind een taalcursus op jouw taalniveau

Samen met je medecursisten volg je een taalcursus Frans, Duits, Engels of Spaans in Zonhoven
Meer informatie
De miQipo docent geeft jou en je collega's een taalcursus Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal in jouw bedrijf.
Meer informatie
Je leert Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal op aanvraag via 1-op-1 coaching tijdens privélessen.
Meer informatie
Je overwint je spreekdrempel en leert vlotter converseren door veel te spreken met je medecursisten in het Frans, Duits, Spaans of Italiaans.
Meer informatie
Leer het jargon uit jouw vakgebied in het Frans, Duits, Engels, Spaans of een andere taal op aanvraag.
Meer informatie
Nog vragen over de verschillende niveau's? Niet zeker van jouw niveau? Neem dan zeker contact met ons op.
Contacteer ons

We hebben ook taalcursussen voor