TAALCURSUSSEN VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

voor elke cursist de juiste taaltraining
Zijn er in jouw bedrijf meerdere medewerkers die zakelijk Frans, Engels, Duits, Spaans of een andere taal willen leren? Dan kunnen jullie onze zakelijke taalcursussen volgen in groep in jullie eigen bedrijf. miQipo docenten komen naar jullie toe en leren jullie zakelijk te communiceren in de taal van jullie keuze.
Meer over in-company taalcursussen
miQipo organiseert 2 keer per jaar open taalcursussen Frans, Engels, Duits en Spaans. Aan deze open cursussen kan iedereen deelnemen. In onze lokalen in Zonhoven leer je samen met medecursisten uit andere bedrijven of organisaties zakelijk Frans, Engels, Duits en Spaans.
Meer over open taalcursussen
Wil je je spreekvaardigheid aanscherpen? Of wil je je kennis van het Frans, Duits, Spaans of Italiaans gewoon onderhouden? Onze conversatieworkshops geven je ruimschoots de gelegenheid je vreemde taal te spreken.
Meer informatie over conversatieworkshops
Wil je je een specifiek vakjargon eigen maken? Boekhoudtaal of technisch jargon? Volg dan een taalworkshop bij miQipo . Je leert communiceren in een vreemde taal en concentreert je volledig op jouw vakgebied en thema.
Meer over thematische taalworkshops
Moet jijzelf of een van je medewerkers snel Frans, Engels, Duits, Spaans of een andere taal leren? miQipo biedt jullie de gelegenheid snel te leren communiceren in een vreemde taal met taalcursussen waarin we jullie 1-op-1 coachen. Deze privélessen zijn ook ideaal om een presentatie of gesprek in het Frans, Engels, Duits, enz. voor te bereiden.
Meer over 1-op-1 taalcursussen & coaching / privéles
Als je veel moet reizen voor je job of de afstand tussen jou en onze leslocatie te groot is, dan kun je kiezen voor een taalcursus op afstand. Onze docent geeft jou les via videoconferenties en met behulp van ons open leerplatform.
Contacteer ons over de mogelijkheden
Voel je je onzeker, omdat je een speech moet geven in het Frans, Engels, Duits of een andere taal? Doe dan een beroep op miQipo. Wij coachen jou, zodat jouw speech of presentatie een zorgeloos succes wordt.
Meer over speech coaching
Werken er in jouw bedrijf expats die graag Nederlands of Frans willen leren? Dan is een taalcursus voor expats van miQipo de manier om snel Nederlands of Frans onder de knie te krijgen. miQipo leert expats zakelijk communiceren, maar ook het Nederlands of het Frans gebruiken in het dagelijkse leven.
Meer over taalcursussen voor expats

ZAKELIJK FRANS, ENGELS, DUITS OF EEN ANDERE TAAL LEREN?

DAN ZIJN DE ZAKELIJKE TAALCURSUSSEN VAN MIQIPO BESLIST IETS VOOR JOU!

De Vlaamse Overheid subsidieert tot 40 % van jouw taalcursus!

KMO-portefeuille

miQipo is een geregistreerd dienstverlener voor de Vlaamse KMO-Portefeuille.

Opleidingen die de kwaliteit en de concurrentiekracht van ondernemingen en organisaties verhogen, komen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor subsidies van de Vlaamse Overheid via het systeem van de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.

De Vlaamse Overheid subsidieert tot 40 % van jouw zakelijke taalcursussen!

Enkele van onze klanten

zij vertrouwen voor hun taalcursussen op miQipo