In-company taalcursussen

Zijn er in jouw bedrijf meerdere medewerkers die zakelijk Frans, Engels, Duits, Spaans of een andere taal willen leren? Dan kunnen jullie een in-company taalcursus volgen in groep in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen naar jullie toe en leren jullie zakelijk te communiceren in de taal van jullie keuze.

Een in-company taalcursus is vaak een uitstekende optie als binnen een bepaalde afdeling van een bedrijf of organisatie meerdere personen specifieke taalvaardigheden moeten aanleren. Niettemin kun je in-company taalcursussen ook heel goed overheen verschillende afdelingen van een bedrijf organiseren

Het aantal deelnemers aan een in-company taaltraining is in principe niet beperkt. Toch kiest miQipo voor een maximum van 10 deelnemers per cursus. De belangrijkste reden daarvoor is, dat wij alle cursisten maximaal de gelegenheid willen geven om te spreken. Indien de groep deelnemers aan een in-company taalcursus te groot wordt, komt dat de interactietijd per persoon tussen hem of haar, de docent en de andere deelnemers niet ten goede.

Voordelen

  • Jij en jij collega's leren samen een nieuwe taal en kunnen elkaar helpen
  • Jullie kennen elkaar, dus is de schroom om te spreken allicht wat kleiner
  • Je plant de taalcursus op de dag en op het uur van jullie keuze.
  • De inhoud van de taalcursus kan toegespitst worden op jullie bedrijf, activiteit of sector.
  • De deelnemers aan de cursus hoeven zich niet te verplaatsen, zodat er geen werktijd verloren wordt.
In-company taalcursussen

Je kunt een in-company taalcursus ook online organiseren.

in-company cursus online

Een in-company taalcursus organiseren in jouw bedrijf?

Praat dan met onze adviseur over welke taalcursus jij in jouw bedrijf wilt organiseren. Hij bezorgt je graag een voorstel op maat om jouw taalvaardigheid of die van je collega's en medewerkers te verhogen.

Bekijk ook onze andere taalcursussen