Fijn dat je gaat deelnemen aan een van onze thematische workshops. Welkom!

 

  1. Vul het aanvraagformulier hieronder in om je te registreren voor de thematische workshop van je keuze. Je kunt je alleen registreren via je bedrijf of organisatie.
  2. Nadat je het aanvraagformulier hebt verstuurd, ontvang je van ons binnen de 24 uur (behalve in het weekend) per e-mail een bevestiging van je aanvraag.
  3. Bij je aanvraag via de website hoef je nog niets te betalen. We sturen jou 5 dagen voor de aanvang van de workshop per e-mail een factuur toe.
  4. Wij nemen met jou contact op om de planning van je workshop af te spreken. Indien er onvoldoende aanvragen zouden zijn en de workshop daarom niet begint binnen de 10 weken na je aanvraag of geannuleerd wordt, dan mag je je aanvraag kosteloos annuleren.
  5. Indien je wilt gebruiken maken van de subsibies van de Vlaamse KMO-portefeuille: Miqipo's registratienummer is DV.O229172 (Así-Es bvba).
  6. Als je vragen hebt of hulp wilt krijgen bij je aanvraag, dan kun je ons contacteren via info@miqipo.com.

Inschrijvingsformulier

Meer informatie over de kennisniveaus van het Europees Referentiekader voor Talen vind je hier.
Wij verwerken jouw gegevens met respect voor jouw privacy en de geldende wetgeving. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.
Klik hier om onze Algemene Voorwaarden te raadplegen. Conform de Europese en Belgische wetgeving heb je recht op de herroeping van je inschrijving binnen de 14 kalenderdagen na je inschrijving. Wij verwerken jouw gegevens met respect voor jouw privacy en de geldende wetgeving. In onze privacyverklaring kun je lezen hoe wij jouw gegevens verwerken.