belgium-882455_1920

Taalcursussen op maat
Duits, Frans, Engels of Spaans
Andere talen op aanvraag
Ervaren docenten
Individueel of in groep

Zakelijke taalcursus regio Leuven
thomas-somme-m39OKAexaqo-unsplash-min

ZAKELIJK FRANS, DUITS, ENGELS OF SPAANS LEREN IN LEUVEN?

EEN ZAKELIJKE TAALCURSUS VAN MIQIPO IS BESLIST IETS VOOR JOU!

TAALCURSUSSEN VOOR BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

voor elke cursist de juiste taaltraining
Zijn er in jouw bedrijf meerdere medewerkers die zakelijk Frans, Engels, Duits, Spaans of een andere taal willen leren? Dan kunnen jullie een zakelijke taalcursus volgen in groep in jullie eigen bedrijf. miQipo's docenten komen naar jullie toe en leren jullie zakelijk te communiceren in de taal van jullie keuze.
Meer over in-company taalcursussen
miQipo organiseert 2 keer per jaar open taalcursussen Frans, Engels, Duits en Spaans. Aan deze open cursussen kan iedereen deelnemen. In onze lokalen in Zonhoven leer je samen met medecursisten uit andere bedrijven of organisaties zakelijk Frans, Engels, Duits en Spaans.
Meer over open taalcursussen
Wil je je spreekvaardigheid aanscherpen? Of wil je je kennis van het Frans, Duits, Spaans of Italiaans gewoon onderhouden? Onze conversatieworkshops geven je ruimschoots de gelegenheid je vreemde taal te spreken.
Meer informatie over conversatieworkshops
Wil je je een specifiek vakjargon eigen maken? Boekhoudtaal of technisch jargon? Volg dan een taalworkshop bij miQipo. Je leert communiceren in een vreemde taal en concentreert je volledig op jouw vakgebied en thema.
Meer over thematische taalworkshops
Moet jijzelf of een van je medewerkers snel Frans, Engels, Duits, Spaans of een andere taal leren? miQipo biedt jullie de gelegenheid snel te leren communiceren in een vreemde taal tijdens een zakelijke taalcursus waarin we jullie 1-op-1 coachen. Deze privélessen zijn ook ideaal om een presentatie of gesprek in het Frans, Engels, Duits, enz. voor te bereiden.
Meer over 1-op-1 taalcursussen & coaching / privéles
Als je veel moet reizen voor je job of de afstand tussen jou en onze leslocatie te groot is, dan kun je kiezen voor een taalcursus op afstand. Onze docent geeft jou les via videoconferenties en met behulp van ons open leerplatform.
Contacteer ons over de mogelijkheden
Voel je je onzeker, omdat je een speech moet geven in het Frans, Engels, Duits of een andere taal? Doe dan een beroep op miQipo. Wij coachen jou, zodat jouw speech of presentatie een zorgeloos succes wordt.
Meer over speech coaching
Werken er in jouw bedrijf expats die graag Nederlands of Frans willen leren? Dan is een taalcursus voor expats van miQipo de manier om snel Nederlands of Frans onder de knie te krijgen. miQipo leert expats zakelijk communiceren, maar ook het Nederlands of het Frans gebruiken in het dagelijkse leven.
Meer over taalcursussen voor expats

De Vlaamse Overheid subsidieert tot 40 % van jouw taalcursus!

KMO-portefeuille

miQipo is een geregistreerd dienstverlener voor de Vlaamse KMO-Portefeuille.

Opleidingen die de kwaliteit en de concurrentiekracht van ondernemingen en organisaties verhogen, komen onder bepaalde voorwaarden in aanmerking voor subsidies van de Vlaamse Overheid via het systeem van de KMO-portefeuille. Klik hier voor meer informatie.

De Vlaamse Overheid subsidieert tot 40 % van jouw zakelijke taalcursussen!

Enkele van onze klanten

zij vertrouwen voor hun taalcursussen op miQipo

Een taalcursus gevolgd maar je durft nog niet te spreken? Volg een conversatieworkshop!

In onze conversatieworkshops krijg je volop de gelegenheid je Frans, Engels, Duits of Spaans te spreken.
Struikel je nog over de spreekwoordelijke taaldrempel? In onze conversatieworkshops tillen wij je er vlot overheen.

Over ons

miQipo taalcursussen Kim

miQipo organiseert zakelijke taalcursussen voor bedrijven en organisaties. Ons bedrijf ligt in Zonhoven in de provincie Limburg, op een boogscheut van Genk en Hasselt. Taal en communicatie zijn onze passie. Wij leren medewerkers en managers communiceren in de taal van hun klanten en leveranciers. Onze missie is de taalvaardigheid van onze klanten te verhogen, opdat zij succesvol zaken kunnen doen met hun anderstalige zakenpartners in België en in het buitenland. Net daarom pakken wij onze zakelijke taalcursussen graag heel praktisch aan.

miQipo kan bogen op een team van enthousiaste en ervaren docenten. Zij hebben veel ervaring met het volwassenenonderwijs. Zakelijke taalcursussen in bedrijven en organisaties zijn een kolfje naar hun hand. Zij doen steeds hun best om zich in te leven in de professionele omgeving van hun cursisten.

Kim Van Doormalen is onze cursusmanager en graag jouw gids bij al je opleidingstrajecten.

RECENTSTE BLOGBERICHTEN

Zo schrijf je een sollicitatiebrief in het Engels (met voorbeelden)

Een job vinden in het buitenland is niet gemakkelijk. De manier van solliciteren is vaak anders dan in België. Zo […]

miQipo taalcursussen

Opleiding voor Paritair Comité 200? Organiseer een taalcursus!

Afgelopen zomer bereikten de sociale partners in het aanvullend paritair comité 200 (PC200) een nieuw sectorakkoord. Dit akkoord bevat nieuwe […]

Meertalige opvoeding

Meertalig opvoeden: een goed idee?

Een goede taalkennis is een belangrijke eigenschap waar je nog heel je leven de vruchten van plukt. Maar hoe vroeg […]